tirsdag 12. august 2008

Sokkestrikking

I dag verte da eit innlegg om sokkestrikking . Å strikke sokkar da gjere eg heile tida . Ofte har eg fleire par som eg strikkar på samtidig. Sist vinter fann eg ut at eg skulle strikke eit par sokkar i kvar farge av Silja sokkegarn .Her er resultatet so langt (dei to stripete er ikkje silja).Det har gått seint for eg har strikka mykje anna innimellom,men eg skal gjennomføre det sjølv om det går litt treigt no.

Noken har mønster i brotet og oppe på foten . Her er eit med fletter.


Fleire med mønster.Av og til er det kjekt å strikke noko anna enn to rett og to vrangt.Mønstera til dei 4 para over , står i denne boka .Der er 22 ulike sokkeoppskrifter .Veit at ho som har laga denne boka held på med ei til og den skal eg heilt sikkert kjøpe .

Eg har rikeleg med sokketråd og butikken har meir når eg brukt opp dette.Men no må eg ut og leite etter strikkelysta mi . Den fosvannt etter første ferieveka og har ikkje komt tibake .
Har noken sett den ??????


2 kommentarer:

Linda sa...

Flotte sokkar!!!
eg må lære meg strikke sokka engong, då kjem eg på kurs meg deg..

strikkelysta har eg diverre ikkje sett. eg har berre sett mi, men den har ærlig talt tatt litt over her i det siste, kanskje eg må sende litt opp til deg..

Orlaug sa...

So masse fine sokkar.
No håpar inderleg ikkje at karane her i huset ser detta, for dei er ikkje fornøgde med denne sokkeprodusenten....dei manglar stadig sokkar.