mandag 12. oktober 2009

Eit strikkeoppdrag....

...er omsider ferdig. Eit oppdrag som eg sa ja til og klarte å gløyme heilt til ho som skulle ha det ringte og lurte på kor langt eg var komt for no var jenta fødd. Då var det berre å få fart på pinnane. No er det heldigvis ferdig og skal sendast i posten i morgon. Strikka i babyull og mønster er tatt litt her og der.

7 kommentarer:

Ingun sa...

Det vart fine ting det. Du er flink med pinnan;-))

Sidselsidserk sa...

Heldig hun som får dette!

Linda sa...

sjå der jo!!!
kjempeflott strikka!

Strikkebesta sa...

Lekkkert! Slike små plagg er så fine! Ein blir glad og mjuk om hjertet når ein ser små, søte babykle:) Eg var i barnedåp i helga og fekk kose med ein herleg liten kar på tre månader. Kjekt å vere gamletante også:)

Bestemor Drillo sa...

En ny og interressant blogg det her!
Kom tilfeldigvis til å titte innom og Her var det mye fint;) Nydelige babyklær du har strikka;=
Kommer nok snart igjen her ;))

Linda sa...

So heldig liten baby. Flink er du med pinnane. Igår tok eg opp fiskane frå dammen for å ha dei inne i garasjen i vinter. Og gjett kva eg oppdaga i dag då vatnet var vorte klart att, jau ein liten yngel på ca 2 cm. Tru kor mange som kansje er i dammen eller som kasnje strauk med i går i oppfiskinga. Trur eg må sjå litt i morgon når det vert lyst. Sjølv om eg sikkert ikkje ser noko, for dei går eitt med fargen i dammen....kansje det er nokre der til våren???? kven veit.

Orlaug sa...

Flotte kle......dyktig strikkerske, du!