onsdag 7. september 2011

Ullkle til Emilie.

Emilie har eg strikka litt til før og no er ho begynt i barnehage så då tenkte eg ho skulle få litt strikka ullkle. Mønsteret på gensaren har eg funne i eit gammalt Gjestal-hefte.
Mønster til buksa hadde eg ikkje men strikka den sånn midtmellom 1 og 2 år. Det skulle vel bli ca 1.5 år.

Til hua har eg brukt det mønsteret som eg vanlegvis brukar , men tok vekk spissen i panna for eg tykkjer den passar best til gutar.

Til heile settet brukte eg 500 gram Rubin. Så får eg håpe det passar. Held forresten på med eit sett til som ho skal få. I anna mønster og litt tynnare garn. Det kjem nok bilder av det i neste veke for det er nesten ferdig.I dag har eldste dotter og eg vore ein tur til Førde og garnhylla på Spar Kjøp klarar eg eg gå forbi uten å raske med meg litt. I dag vart det ein heil pose. Mest sokkegarn som skal bli lange sokkar og det mørkebrune skal bli ulldress til Oscar.


På Rema hadde dei dette som er 55 % ull og45 % bomull. Veit ikkje endå kva det skal brukast til , men kanskje ein kjole til Hannah ?

5 kommentarer:

Lindas hobbyhjørne sa...

Så nydelig sett du har laget, elsker bare de fargene sammen. Så mye lekkert garn du har fått deg også, skal bli spennende å se hva du tryller frem med dem :)
Ha en fin kveld, klem.

Anonym sa...

Lekkert sett du har strikket. Virkelig flott!! Heldig lita barnehage jente. Hilsen Heidi

Orlaug sa...

So flotte kle til Emilie......kven ho måtte vere (kjenner ikkje namnet)??????
Klart du må fylle opplageret til hausten (som er komen allereie).

Sidselsidserk sa...

Nyedlig sett du har strikket - det kommer nok godt med. Hos meg var det kun 3,5gr i dag tidlig så det er snart tid for ullklær.
Herlig med den garnshoppinga da:-)))

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Her går det unna på pinnene gitt. Heldige Emilie. Skjønner at hun ikke er barnebarn siden Orlaug ikke kjenner henne :) Ullklær for små barnehagetroll er et must. Jammen er du snill!!!