tirsdag 26. mai 2009

Birituren

Ja den gjekk heilt fint sjølv om det vart litt travelt på slutten .Eg søve så forferdeleg dårleg når eg ligge vekke så det vart to neter med lite søvn og ein lang dag med gåing + bilturen på 5-6 timar kvar veg.men sove kan vi gjere når vi blir gamle er det det nokon som seier. Veiret var fint bortsett frå ei skikkeleg haglebyge. Marknaden var akkurat passeleg stor når vi skulle vere der ein dag(dei hadde helde på til kl 1 om fredagskvelden).Eg tykte det var litt for mykje rusta bildelar men nokon likar visst det og. Ellers var det litt for einkvar smak.

Var litt i tvil om eg skulle legge ut bilde av det eg kjøpte for eg får av og til(ganske ofte) høyre at eg har altfor mykje og må begynde å kaste i staden for å kjøpe ,men eg gjere det likevel for det var no ikkje så mykje eg hadde med heim. Eit te-sett frå Figgjo, nokre små muggar,eit gammalt overlaken som eg skal prøve å sy noko av og eit einsleg asjett. Kjøpte eit gammalt kaffisett på Fretex for nokon år sidan. Nokon av fata var brune og stygge og dei stod selvfølgeleg underst .No har eg funne nokon fat her og nokon der så no er settet heilt fint.Kikkerten er bursdagspresang til meg sjølv og den skal eg ha på hytta.
3 kommentarer:

Linda sa...

so mykje fint du hadde kjøpt!!
du skal ikkje høyre på dei som seie du skal kaste istadenfor å kjøpe, dei e berre misunnelige!!

Sidselsidserk sa...

Muggene likte jeg - runde og fine. Ja, det kan nok bli litt fullt i skapene for er vi litt like så er det ikke så greit å kaste slike ting.
Kos deg!

Ingun sa...

Ja, her var det no mye fint. Biri har jeg aldri vært på loppemarked/brukt.Ha en fin vårdag...