lørdag 7. november 2009

Mange lange....

...sokkar.Første par er strikka i Sportsragg. Litt tjukt for meg som likar å strikke med pinnar nr.2.5 for på desse brukte eg nr 4. Det var godt å strikke med og så vart mønsteret bra likt på begge sokkane og det likar eg. Par nr 2 er strikka i Labbetuss.


Nr.3 er strikka i MorÅse. Vanlegvis heilt forferdeleg å strikke med , men når eg vaskar det først så blir det mjukt og fint.
Nr. 4 er strikka i Viking sportsragg.Det var nok dette som var best å strikke med bortsett frå at i eine nøstet var det minst 4 knutar.


Så 5 par som eg strikka tidlegare i haust.Dårlege bilder ,men dei fleste har eg gjett vekk så eg kan ikkje ta nye.Dei er strikka i ulike garntypar som eg har liggande. Dei grå /kvite blir kanskje ei julegåve.


7 kommentarer:

Linda sa...

dæven!! har du ein gjeng kinesarar inni skåpet på spøKerommet eller?;)

eg har litt viking sports..ragg... om du vil ha! har det i kassane mine.. men nå som allt må komprimerast og pakkast so prøvar eg å få vekk eller strikke opp det som er "til overs"...

sende oppover?;)

Linda sa...

Hjelpe meg for ein produksjon og so lange som dei er....Ha ein fin kveld.

Strikkebesta sa...

Flittige hender, det er det du har! Godt med noko som varmar oppover leggene no når det er så kaldt ute, men det skal litt tolmod til for å strikke slike lange strømper. Heldige er dei som får eit par i alle fall! God helg vidare.

Jorids BestemorBlogg. sa...

Kjempe flotte strømper,du er virkelig flittig og flink vil jeg si.
Jeg har strikket babytepper av Viking Melkefiber garn og der var det også opp til 4-5 knuter i enkelte nøster,har aldri vært utsatt for slikt før jeg.
Og når du nå skriver dette om Viking ragg garn ,begynnte jeg og tenke på om det kan være en vanlig feil hos produsenten,skal i allefall mærke meg dette ved senere innkjøp av Viking garn.
Er jo så irriterende og må bytte inn noe når en er i stimen midt inne i strikketøyet liksom.
Greit at du nevnte det iallefall.
Ønsker deg en fortsatt kreativ og koselig førjulstid.
Klem fra Jorid!

Sidselsidserk sa...

Det må jeg si! Her strikkes det flotte strømper. Det kommer godt med å ha slike lange strømper nå framover.
Ønsker deg en fortsatt fin søndag.

Blåbærpai sa...

åå, dei såg kjempegode ut!! Slike skulle eg hatt..ei gong..har visst nokre halvferdige prosjekt på pinnene som eg prøver å mote meg opp til å ta fatt på;)

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Du store mi tid, som du strikker. Lamge skaft er da så kjedelig ;)