lørdag 16. januar 2010

Ein dress som vart litt for stor.

Den er strikka i 100% ull ,men den vart litt i største laget.Håpar det er så mykje igjen av vinteren at Oscar kan få brukt den litt før sommaren kjem.Garnet var i det store "garnkuppet"og er nok ikkje lenger å få kjøpt men det heiter iallfall Douceur no 4.
Hua vart litt stor den og , so passar no dressen og den i det minste sammen.Oscar ser litt bedrøva ut her men han venta på middag og det er ikkje så lett å vere glad når ein er skikkeleg svolten.

Glad blir ein derimot når ein ser ut. Sånn har veiret vore i mange veker no.Sola er komt tilbake etter å ha vore vekke i 5-6 veker og den verste kulden har gjett seg for i kveld er det 0 grader ute.4 kommentarer:

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Så flott dress. Ikke lett å få sånn passe, men småkarer i den alderen vokser fort. Det kan bli bruk for god og varm dress i kanskje 4 mnd til.
Heldige dere som har fått tilbake sola. det er litt av en vitamininnsprøyting. Her må vi vente to uker til, men det går nok det også. Vi har ved og strikkegarn ;)
Gog søndag!

Linda sa...

Heisann me har sol heile vinteren me :) to timar på da minsta. Heilt herleg, siste vekene har me hatt sol kvar dag. I dag er det overskya dag litt vind. Dressen var no fin den, og det er bra så lenga han kan veksa i den.

Strikkebesta sa...

For ein nydeleg dress, og så flott Oscar er! Det er vel betre å strikke for stort enn for lite, det kan vere kalde dagar både om våren og sommaren og då er den god å ha. Herleg vinterstemning på det siste biletet ditt:)

Rosa sa...

Så vakkert det er på Skinlotoppen i sol og snø! Dressen til Oscar var kjempefin, og med den farten han veks så skal du sjå han får brukt den godt før det vert varmt nok til lett bekledning for ein liten kar ;)