onsdag 17. mars 2010

Bursdag.

I dag har dotter nr 3 (den midterste i søstreflokken)bursdag og eg har strikka desse sokkane til henne(ho skal no få meir enn eit par sokkar also). Kom ikkje på bursdagen før søndag så eg har ikkje gjort så mykje anna enn å strikka på desse dei siste dagane . Dei er nettopp ferdige så eg har ikkje fått vaska dei så det må ho gjere sjølv. Tok bilde av berre eine foten for med begge er det så vanskeleg. Ser at det er ikkje så mykje av mønsteret framme som viser ,men nede på foten viser det litt.I midten av April har eg to døtre til som har bursdag så det er vel berre å finne fram mønster og garn.Men no skal vi i bursdag og ete kaker !!

6 kommentarer:

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Gratulerer både til dattera og mammaen. For ei flott gave. Du har jo fått fram fargen så fint, der kunne jeg trengt et kurs.
Ha en fortsatt fin bursdags-dag.

Knutine sa...

Flotte strømper,disse blir jubilanten glad for.
Dere får kose dere med kaffe og kaker...

Med hilsen Wenche

Linda sa...

Jaaaa!!!! eg og vil ha lilla og svart!! eller svart og turkiiiiis!!!

Gratulerer med dotra! (ja, her i landet gratulerer dei FAMILIEN... jeeeeje!)

-smask-

Strikkebesta sa...

Gratulerer med midtimellomjenta:) Ho er heldig som får så flotte strømper på dagen sin! Imponerande at du har klart å strikke dette paret på så kort tid, eg trur ikkje eg har strikka ein einaste maske sidan søndag, her går tida med til retting av prøver og kontaktmøte, så fritidssyslane må berre vente...

Linda sa...

Kjempe fine sokkar atte. Eg må prøve meg på nokre slike eg og ein gong. Når lysta er der.....ein er ein ting, men eg må jo ha to.

Beate sa...

Kjempe flotte sokker!