onsdag 24. mars 2010

No er eg litt skuffa.

Har hatt dette garnet og mønster til eit sjal liggande i 1.5 år.Eg har ikkje hatt mot til å starte på det før no.Trudde det var vanskeleg mønster ,men når eg kom i gang so var det ganske so enkelt.
Såg føre meg at det skulle bli omtrent som dei sjala på bildet her med mange fine fargeskift.

Då eg var komt halvvegs i mønsteret og fortsatt strikka på samme fargen som eg starta med forstod eg at dette vart ikkje sånn som eg hadde tenkt. Her vart det ikkje mange fargeskift nei.

Sånn vart det til slutt. Eit mørkt og litt kjedeleg sjal som eg sikkert aldri kjem til å bruke.Får legge det vekk og prøve å gløyme heile greia.

7 kommentarer:

~ Renate ~ sa...

Hei! Sjalet ble jo kjempefint!! Syns ikke du skal være skuffet :D Utrolig flott :)

Sidselsidserk sa...

Synes sjalet ble fint jeg! Jeg har også sett på dette mønsteret og synes det er flott. Synd at du ikke ble helt fornøyd, men sånn kan det av og til gå:-)
Ha ei flott uke fortsatt!

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Sjalet ble jo kjempefint det, men jeg forstår jo at du kunne tenkt deg litt mere fargeskift. Det ser jo sånt ut på nøstet. Liker du det ikke selv, så har du ei kjempefin gave på lur :)

Knutine sa...

Hei...
Synes sjalet ble nydelig.-)
Hvis det ikke ble som du har tenkt,så gjør som gamleheksa
nevnte.
Kjempefin gave;-))

Wenche ønsker deg en fin påske

Rosa sa...

Kjedeleg å verte skuffa med så mykje arbeid bak seg! Men, vips - så har du starta julegåveproduksjonen ;)

Anita sa...

Synes sjalet ble kjempefint jeg!

Strikkebesta sa...

Ser at du har fått fleire fine kommentarar alt, men må få seie meg einig med dei andre: Sjalet vart nydeleg! Det er frustrerande når det ikkje blir som forventa, eg har slutta heilt å kjøpe mangefarga lestetråd til og med, for eg vil ha kontrollen på både striper og fargeskifte. Mine lestar blir så fulle av trådendar at det er eit ork å gjere dei heilt ferdige, har nok minst fem par liggande med trådendane sprikande i alle retningar:) Er her også for å ønskje deg ei fin påske, de trekker vel til hytta når høgtida startar?