søndag 4. april 2010

Det gikk dårleg med fiskane.

Ingen av dei overlevde vinteren. Her er den siste som flaut opp etter at isen er vekke.No er det berre å vente til vatnet blir litt varmare og så få tak i nye fiskar. Til neste vinter må vi gjere det på ein anna måte.Korleis veit eg ikkkje no, det får vi finne ut i løpet av sommaren.
Litt strikking må vere med i dag og. Desse vart ferdig for eit par dagar sidan og dei blir nok stallsokkar.Mønsteret er frå Drops. Dei skulle strikkast i Karisma men eg har brukt Silja og lagt opp til herrestørrelse og då passar dei perfekt.


4 kommentarer:

Sidselsidserk sa...

Uff da - så synd at fiskene døde. Jeg skal ikke komme med råd hvordan du skal gjøre det til neste vinter, men krysser fingrene for at du finner en løsning.
Strømpene du strikker er råfine! Fortsatt god påske:-)

Linda sa...

So kjedeleg at fiskane ikkje tålte vinteren. Men det bør vera hull i isen slik at giftig gass ( som vert danna i bunnen av dammen av rotne plantar) slepp ut. Eller så må du ha dei i ein eigen tank om vinteren.

Linda sa...

awwww stakkars fiskane!!
jaja, man får spekulere ut nåke anna då, til neste vinter;)

Sokkane er flotte, som alltid!!

Strikkebesta sa...

Ojoj, ikkje lett å vere fisk i ein dam denne vinteren, vil eg tru, men ikkje alle vintrar er like kalde soimdenne har vore...
Eg har tilbod til deg om ein award, du finn han på bloggen min:)