fredag 24. april 2009

Vi e klar !!!!

..nesten. Litt meir må pakkast men det meste er klart.Det som ikkje er klart er kva for eit strikketøy eg skal ha med. Har tenkt i fleire dagar men kjem ikkje på noko lurt så då blir det vel sokkar!!Reisefeber har eg ikkje , men han som eg skal reise saman med har visst hatt det i fleire dagar.Så i morgon kveld ca. 19.15 landar vi i Amsterdam og då står han her og mamma`n og ventar på oss.Dei må hente oss på flyplassen for ellers er det ikkje godt å vete kor vi havnar henne(bønder i by`n). Dette bildet av Chris tok eg sist haust då vi kom ned. Når han såg oss hoppa han rundt heilt vill og galen.
Desse to har nok både vokse og forandra seg sidan oktober.Er spent på om Gwen kjenner oss igjen .Kevin var berre litt over 1 år så han var nok for liten til å hugse oss.Vi GLEDAR oss til å treffe dokke igjen !!!! Vi har med laptopen så kanskje blir det eit reiseinnlegg eller to ?


4 kommentarer:

Linda sa...

Eg gler meg endå mair!!!!
Har kjøpt Bionicle til Chris so han har nåke å bygge på i mellomtida, hehe.

om 22 timar e dåkke her!!!

Rosa sa...

Håpar og trur de får det kjempekjekt, alle saman! God tur!

Linda sa...

Jammen heldige som skal på tur. Og så besøke barn og barnebarn kjempekjekt. Vert pause i dambygginga no då. Kos deko og ha ei fint helg.

Sidselsidserk sa...

God tur!